Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

06 mars 2009

Tränarna i topp!

Antagligen trodde de att det skulle glömmas bort. Att ingen skulle våga påpeka läget. Att den som öppnar käften försätter sina chanser till spel i år. Redaktionen är dock av åsikten att sanningen ska fram. Hur kul den än är!

Som alla vet var det Anton Calmerfalk som knep Tunnelligatiteln i februari (så, då var det ute i hela vida världen!). Det innebär dock att med mars intåg startade igår en ny tunnelliga. Så här ser den listan ut för tillfället:

1. Sir Magnus Bergman (1)
1. Daniel Wickström (1)


Ja, det är så att säga hela listan för tillfället. Och ingen, ingen i hela världen, kommer att godkänna det faktum att ovan nämnda herrar mörkade listan under hela gårdagskvällen (läs: låste in lappen på lärrarummet vilket omöjliggjorde för Falken, som är hjälten bakom båda fullträffarna, att fylla i sina bedrifter). Ingen glömmer. Och tunnlarna gäller. Basta!

Inga kommentarer: