Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

27 mars 2009

Fullsatt på torsdagens träning

YNWA satte stopp för David på torsdagens träning och istället intog han rollen som pressfotograf, vilket sköttes på bästa sätt! Här följer en rad läckra bilder på ett gäng sjukt vältränade kroppar. Värt att veta kan vara att dessa bilder ger dig som bloggläsare en unik inblick i Nerikes Kils "stängda" del av gårdagens träningspass. Bli inte förvånad om någon av bilderna också dyker upp i någon av de båda stora kvällstidningarnas sportavdelningar under kvällen.

Andy bröstar upp sig för fotografen och Anton bevisar att han kan cykla utan att hålla händerna på styret (Antons leende kommer sig av att han för första månaden den här säsongen "sitter säkert" i tunnelligan...)

Manne har just sagt några väl valda och givetvis skrattas det (pliktskyldigast förvisso men det är rätt kul att skratta så också...).

Det är skillnad på inställning till träningen. Fredrik visar prov på kämpaglöd och gott fokus. Det som sker strax till höger om honom ser inte fullt så engagerat ut. Men skenet kanske bedrar?

Exemplariskt uppställda spinningcyklar och som synes är cyklisterna näst intill lika synkade. Totalt fokus på uppgiften är väl en bra sammanfattning av läget här?

Chrille, a.k.a Lilljanne, är tillbaka i träning och det glädjer förstås! Ikväll tar han plats i mittlåset tillsammans med Gurra G. Är det månne skillnaden på vinst och förlust?

Längst bort i bild krånglas det med sadelhöjden, i förgrunden släpps det ytterligare på motståndet. I övrigt är det full rulle som synes.

Inga kommentarer: