Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

17 mars 2009

Bra drag på kvällens träning

Som vanligt var det närmare 20 lirare som slöt upp när det var dags för träning igen. Den här gången på Vivallagruset. Ett antal övningar genomfördes med gott resultat och mycket vilja. Liverpoolfansen verkade ovanligt lätta i steget medan ett och annat Unitedfreak verkade betydligt segare. Hur kommer det sig? Och för första gången i år genomförde en av lagets två Leedsanhängare en hel träning utan krämpor. När kommer det att hända igen?!

Imorgon är det gymmet på Risbergska som gäller för de som känner sig taniga. Kl 17.00 drar det igång. På onsdag kan det som alla vet bli match om allt går rätt. Då blir det Lillån som står för motståndet, ett motstånd som många minns från förra säsongen. Goda minnen? På torsdag väntar återigen Karslunds konstgräs. Det blir med andra ord hårdkörning den här veckan!

Inga kommentarer: