Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

17 mars 2009

Var är alla nykomlingarna?

Kil har inför årets säsong vässat (?) truppen med en rad nyförvärv, men många är nog lite fundersamma var alla håller hus. Pallar de inte för träningsdosen eller vad är problemet? Vi tar en snabbcheck.

Andreas Lundgren
Tränar för fullt och har såvitt bloggen känner till inga direkta krämpor. Däremot en konstant tonårströttma.

Dan Flack
Ryktet om glaslirare har infriats med råge. Vi hoppas att när värmen kommer tillbaka så gör Flacken likadant.

Gustav Enebro
Behöver varje pass han kan få, men med en nykomling i familjen blir det lite ojämnt med tränandet. Men suget finns och det lär bli fler träningar vad det lider.

Robert Pettersson
Blåslagna knäskålar, ömmande ljumskar, astmaproblem osv. RonaldoRobban har kommit upp med många anledningar att missa träningar men nu här han tillbaka igen och förhoppningsvis kommer formen smygande i takt med våren.

Christoffer Gustavsson-Ärneteg
En mystisk skada i låret har satt stopp för en grymt sugen Chrille. Det är många som ser fram emot att få se honom in action så snart låret läkt ihop.

Patrik Gunningberg
Så pass ny i laget att någon bedömning av träningsfliten är svår. Dock vet vi att 25-årsdagen firades på O'Learys med bland annat livegig med Greystoke. Två mål i division 8 har utlovats, om bloggen hört rätt? Vi tror det kan bli mer än så.

Kieran Danagher
För varje dag som går så kommer Kieran ett steg närmare Örebro. Ett steg närmare kärleken. Och ett steg närmare en vardag med träningar i Kil. Vi är många som längtar!

Daniel Wickström
Danne har redan hunnit visa att han kommer från spel i högre divisioner och att han blir en viktig bricka i spelsystemet råder inget tvivel om. De som sett honom in action på gymmet vet också att han gör vad han kan för att lägga på sig nåt kilo muskler också. Det skadar inte.

jOhan Andersson
Sträckt baklår, ömmande ljumskar, uppskrapad handflata och så det senaste påhittet – ömmande revben efter att ha bröstat en boll! Åldringen i laget är kanske för gammal?

Bloggen ber på förhand om ursäkt om något nyförvärv råkat hamna utanför listan. Om så är fallet ser vi självklart till att rätta till detta så snart det är möjligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja nu känner man sig lite skamsen och som att man måste förklara sig...

Faktum är att det är hälsenan, som jag gjorde rejält illa redan första gruspasset, som inte vill bli bättre i önskad takt. Bara vänta ut... Dock bra dialog med tränarna så jag är inte uträknad ännu....!!!

Otroligt laddad.

jOhan sa...

Gott å höra Danne! Du saknas, inte minst i tunnelligan!