Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

12 mars 2009

Greystoke spelar – till förmån för Nerikes Kil?

På Nerikes Kils officiella hemsida är det redan förkunnat. Nu gör vi det på bloggen också. Örebros tightaste coverband (tighta i den mening att de lirar väldigt synkroniserat, inget annat!) Greystoke sätter färg på hela restaturangen O'Learys på fredag kväll. Bloggen tycker att scenklädseln är given – matchdräkter från Nerikes Kil SK. Framför scenen lägger vi ett öppet gitarrfodral och så får Sir Magnus Bergman som ett mantra upprepa möjligheten för gästerna att supporta Kil med lite pengar. Typ "Låt dricksen hamna i Nerikes Kils gitarrfodral ikväll!".

Alla som varit på Rockfesten någon gång vet att det kommer att svänga ordentligt. Men också att den absoluta höjdpunkten brukar vara när Sir Magnus tar hand om leadsången. Missa inte detta musikaliska höjdarögonblick!

Inga kommentarer: