Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

24 mars 2009

Mannes fantastiska humör håller i sig!

Inget är konstaterat brutet på Mannes senaste röntgenplåtar, men nog ser det lite ihåligt ut? (Redaktionen är medveten om att det övre partiet i röntgenbilden kan ge sken av att detta inte är Mannes plåt, men va tusan...)

Inte ens på Gunnar Nordahls tid var det bättre. Nej, det finns sannolikt inget som klår Mannes extrema tunnelform. Den som trodde att längdskidåkning i längden botar hjulbenthet hade fel. Det verkar vara precis tvärtom. På bara två träningstillfällen. Ja, om man ska hårddra det handlar det väl om ca 20 minuters träning (två uppvärmningar med kvadraten kan väl inte ta mer tid i anspråk?), så har Emanuel Karlsson bjudit upp till dans inte mindre än nio (9) gånger! Det måste vara ett världsrekord som kommer att stå sig lika länge som Sotomayors höjdhoppsrekord och andra prestationer utförda på rejäl doping. Är månne Manne också dopad?

1 kommentar:

Anonym sa...

Den bilden är helt underbar! Självklart måste det vara Mannes röntgenbild...