Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

02 mars 2009

Snöbollar, snöänglar och säsongens första seger!

Där satt den! Kil plockade hem säsongens första seger i matchen mot just Kil. Slutsiffrorna är inte helt klarlagda men många mål blev det (dock inte tvåsiffrigt). Trots segern skulle man nog kunna drista sig till att säga att skönspelet ändå uteblev. Det kan ha berott på snön, det kan ha berott på mycket annat. En sak det inte berodde på var i alla fall den näst intill prickfrie domaren. Magnus är själv mycket belåten med sin insats och kommer säkert tillbaka i fler matcher. Det kanske mest upplyftande med hela kvällen var att det var 22 man på plan, 2 avbytare och ändå saknades närmare en handfull spelare på plats. Truppen är bred!

Spelet är förlagt till bortre, nedre delen av planen. Men en av lirarna (vem framgår inte av bilden, men kanske finns det någon som vill träda fram ur snömolnen och berätta hur tankarna gick?) kan ändå se att en kontring är i antågande och påbörjar en löpning på djupet, i rakt motsatt riktning. Det är spelsinne!

Hur många personer kan man få in i en buss? Efter matchen samlades närmare 30 lirare, tränare, kilenare och annat löst folk runt Forsmans racerkärra. Anledningen är inte helt solklar.

7 kommentarer:

Anonym sa...

d blev ingen seger johan.. 4-4 slutade matchen.. :D

Anonym sa...

Jag såg ingen snö!

jOhan sa...

Aj aj då, jag som räknade till 4-3. Trodde det sista blåstes bort för offside. För visst var det väl offside Fredrik?

Anonym sa...

Haja, verkar som att det är jag som får ta på mej den där briljanta löpningen:) Satt innan träningen å specialstuderade Ingesson själv från VM-krönikan 94, men dom hade klippt så att det var svårt att fatta åt vilket håll han sprang, men gjorde mitt bästa för att kopiera den där magiska "saudi-arabien" rushen.

Anonym sa...

fredrik kanske var offside men bollen var redan inne när han sparkade till bollen !:) kanske därför... om d blåstes bort så var d isf fel från den svart vita i mitten på plan..

Anonym sa...

Vilket inte är möjligt eftersom domaren var felfri...

Anonym sa...

hm tror dommaren var mutad...