Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

19 november 2009

Skinkturneringen är igång!

Återigen dök det upp närmare 25 lirare när det vankades träning. Dessutom var det dags för uppstart av en ny turnering. Den här gången står en stor fet skinka på spel! Självklart blev det många täta matcher och utan att veta känns det som om det var rätt jämnt fördelat på poängen.

Marklund & Co i neongult fick slita hårt efter att Tommy lämnat in rätt tidigt på träningen. Utan avbytare i gott och väl en timma tog ut sin rätt. Inte på Marklund förstås, men på resten av laget! En som ändå utmärkte sig var Emil med sina två klassmål, det ena var en hypereffektiv Zlatanvrickning som ställde Jimmy fullständigt. Det andra en superkänslig nicktouch som gjorde Kim lika chanslös. Impregnerande!

Grått sågs nog som favoriter hos många men infriade inte förväntningarna till fullo. Visst plockades poäng här och där men Bajan var inte lika effektiv som vanligt. Och rött, vilka spelade i rött egentligen? Kieran? För han var väl med på träningen? Eller var det han som klev av efter en halvtimma? Nä.

Orange ställde upp med ett intressant lag och förlorade bara en enda match, och det var den matchen man dominerade allra mest! Listan lär nog vara rätt tight när det är dags för nästa drabbning på lördag. 11.00 i Vivallaskolan smäller det igen. Kom dit eller bli fyrkant!

6 kommentarer:

Magnus sa...

Kanske dags att putsa av dojjorna. Det vankas ju skinka!

jOhan sa...

Det vore kalas för målvakterna verkar inte orka en hel träning när de bara är två!

Matte sa...

Vänta här nu, emil var med oss i neongult :)

Daniel sa...

Tur för er att jag ligger hemma med svinet så att ni får lite försprång i turneringen. Jag ger er chansen imorgon också. Sen kommer jag och tar igen allt. Efter att ha stått ut med mycket skit av svinet nu så ska det bli underbart att få ge igen och äta honom i jul

Magnus sa...

Helt rätt inställning Coach! Vi längtar efter din comeback.

jOhan sa...

Matte, du får kolla igen. Visst står det väl att Emil var med i neongult!? ;)