Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

26 november 2009

Nytt hallstrul gav varierad träning

Förmodligen tänkte alla tanken när de rullade in på Risbergskas parkering ikväll – idag blir det rekordmånga som tränar! Bilarna stod kors och tvärs, huller om buller, på asfalt, grus och gräs. Som tur var så skulle inte alla träna, de flesta ville bara titta... på skolans lokaler.

Återigen la Karslunds knattar beslag på stora hallen trots intensiva kontroller av Daniel hos kommunen. Det resulterade i att träningen blev mer varierad än vanligtvis. Som tur var så var vi inte mer än 25 spelare idag så det var inga problem att dela upp gänget i två grupper som dels spelade fotboll i lilla hallen och dels svettades loss i spinningsalen. Sista 20 minuterna fick vi till sist även lite riktig inomhusfotboll i stora hallen.

Gott å se att coach Wickström var tillbaka efter en släng av svinis. Idogt frågande efter Marklunds brorsa har till slut också gett resultat. Tobbe tränar igen! Och som han tränar. Ingen sliter sulor som han!

Dessutom kan vi konstatera att både Valid och Simon gör debut i Kils matchdress på lördag när det är dags för ny drabbning i futsalligan. Här följer några viktiga tider:

10.40 samling inför match i Vivallaskolan
12.00 träning för de som inte lirar match (och för dem som matchat också förstås)

Inga kommentarer: