Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

24 november 2009

Läget i laget

Har du märkt att det är många spelare kring Kil. Bra, du har märkt rätt. Att vara mellan 20-25 spelare på varje träning är numera ingen slump utan en vardag. Detta är otroligt roligt och när man är nere på en träning så märker man draget i laget. Man märker också att det är ett gäng kalvar på grönbete som bara väntar på att få komma igång med utomhusfotbollen, även om vi har en bit mycket intressant inomhusfotboll kvar. Det finns många olika bidragande faktorer till att intresset är stort kring laget och att vi är så många. Ett är att de "gamla" spelarna har höjt sin träningsdos och de tränar mycket mer frekvent. Ett annat är att vi fått in några spelare som har bra träningsflit och som höjer standarden och kvalitén i laget. Detta gör att vi nu är en stor och intressant trupp inför kommande säsong. Och det är ni i truppen som är de viktiga för laget och det är ni som vi ledare kommer att bygga de båda lagen (div 5 och div 8) inför nästa säsong kring.

Än har vi fortfarande några väldigt intressanta spelare som vill in i laget, men som läget ser ut nu kommer vi att vara försiktiga kring hur vi skriver nya kontrakt. Detta för att inte bli en för stor trupp men även för att det är ni som har hjärta för klubben som kommer att prioriteras, ni är de viktiga! Sen är det möjligt att vi kommer att signera några spelare till under våren beroende på hur läget ser ut då, vilket innebär att några fortfarande är välkomna att komma och träna med oss.

Nu står det klart att vi kommer att få träna på teknikplan på Karslunds Arena på tisdagar kl. 20.00-21.30 i vår. En glad nyhet! Vi uppdaterar er så fort vi vet mer om övriga tider och planer. Som ni vet jobbar vi på att få spela på så mycket gräs som möjligt...

Over and out!

Inga kommentarer: