Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

10 november 2009

Äntligen kom "fika mamman"

Återigen frivillig träning i Närkes Kil skolan. Återigen 18 st spelare och återigen ett härligt humör. I 90 min var det fullt med fart, skön spel och riktigt fult spel. Följande är THE GREJ(s) OF THE DAY!

1. Junior Robin klackar snyggt in bollen förbi de gula, vackert!
2. Vet inte vad vi ska kalla målet men det var inget nickmål eller mål med foten iaf. Men mål var det och snyggt som tusan Johannes!
3. Bröderna Eak och Yim Ståhl var med och tränade med laget. De visade en härlig intensitet. Eak hann med en cykelspar och att tunnla sin bror. Förhoppningsvis kommer grabbarna ner igen så Yim kan få revansch.
4. Kieran gjorde tisdagsdebut
5. Kim och Krossler kom i endel härliga dueller.
6. Men dagens absoluta GREJ OF THE DAY var givetvis att Carina kom ner och bjöd på fika efter träningen. Så gott och så underbart!


Fikat tog nästan slut direkt, så jag hann knappt få ett kort på det...

Inga kommentarer: