Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

16 november 2009

Hamrén funderar på 4-6-0

Till Fotbollskanalen avslöjade nye förbundskaptenen Erik Hamrén att han har tänkt tanken på att spela 4-6-0 med landslaget. Han använder Manchester United som referens och menar att många lag spelar med sina forwards så långt ned i planen i ett utgångsläge att det nästan kan kallas för 4-6-0. För Kils del är det kanske inte så aktuellt med det systemet men man vet å andra sidan inte vart Wickström/Kindgren väljer att hämta sin inspiration. Det kanske rentav är i Leeds United, ett av Englands hetaste lag just nu, som ångar på som tåget i League One! Då blir det INTE 4-6-0 som i det där andra United-laget. Nä, då blir det betydligt roligare än så! Och omöjligt är det inte. Fråga Kieran om det inte vore värt att slänga ett öga på Leeds!?

1 kommentar:

Daniel sa...

Vi inspireras av många olika lag men har ännu inte fastställt någon tänkt uppställning. Vad vi kan avslöja så lutar det inte åt 4-6-0 i alla fall. Och vet i tusan om vi kommer att studera leeds heller. Lutar nog mer åt AIK i så fall...