Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

09 november 2009

En kändis i laget

Jag gick och funderade under hela träningen i torsdags. Det var något i den där rösten som man kände igen, något bekant. Kände du också det? Man vet precis att man hört det där många gånger förut men man kan inte riktigt placera vart ifrån. Först går man och tänker på det sen ligger man i sängen och tänker på det när man inte kan sova. Man har det där i bakhuvudet men får inte fram kopplingen. Sen! När man minst anar det så hoppas svaret på dig... Och då är det så självklart! Så nu ska jag hjälpa dig som fortfarande går och funderar. Här är svaret:

- Ja, det stämmer. Det är Robin Hagman som sjunger i smurfhits. Det är därifrån du känner igen hans ljuva stämma. Är du inte säker? Klicka på länken så kommer du att känna igen närke-dialekten från i torsdags.


Det är dock svårt att hitta Robin på albumet, men om du tittar riktigt noga kanske du hittar honom?

1 kommentar:

John sa...

Man undrar ju hur stor groupies-faktorn är när man är med i smurfarna?