Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

05 november 2009

35 personer tränade med Kil

I tisdags var det nytt rekord med 18 st på den frivilliga tisdagsträningen. Innan dagens träning anade tränarduon att det skulle bli många. Det blev 35 stycken! Trots att det var många och trots att vi bara hade en plan så blev det en riktigt bra träning. Bra tempo, bra individuella prestationer (det kommer dröja länge innan man glömmer Lekbloms soloraid) och ett härligt humör. Det var 30 st "gamla" kilspelare. Riktigt roligt att så många kommer ner och tränar. Det är er vi ska bygga årets lag på. Ni är viktiga och det är viktigt att ni är med och kör. Förutom dessa var det några med och kände på laget. Magnus (Sköllersta) och Dala (Motala) var nere för andra respektive tredje gången och testade med grabbarna. Nya för dagen var Dennis Fransson (Karlslund), David (Eker) och Fredrik (Marieberg). Kul att Kils goda rykte spridit sig så att ni kommit och testat på oss!

Nu till det viktiga: - Hur gick det i träningsturneringen?
Ni som väntar på resultatet kommer att hållas på halster fram till nästa torsdag då vinnaren redovisas. Innan dagens träningen ledde Samuel. Frågan är om han kommer att kunna bibehålla sin ledning? För er som vill se hur det såg ut för de som kämpade om poängen, bara skrolla ner och njut:


Lagindelning med de sidade vid varsin färg.


Kieran fixar materialet.


Forna Laxå maffian blir återförenad.


Orange lag lämnar planen, efter ännu en vinst?


En grå bild på det gråa laget.


Alltid lika glada Anton.


Spelet är igång.


Dennis försöker att ta sig förbi vår nyaste spelare Walid.


Två av "provspelarna" vilar och stretchar.


Kim spanar ut över sina mannar.


Gula laget ser fundersamma ut...


Hård kamp om bollen.


Vem vann egentligen?


Coach Kindgren räknar poäng. Tur att han är idrottslärare och inte mattelärare...


John som för dagen rehabtränar i gymmet ser nöjd ut med spelet.


Gänget sitter samlade när helgens lag tas ut av tränarparet.

1 kommentar:

Sir M sa...

Underbart bra bilder! Mattias Clum?