Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

24 april 2009

Robin Hagman fuktade bläcket

Robin Hagmans alter ego – Robbie Williams?

Transferfönstret står fortfarande vidöppet i division 5-serierna och det har Nerikes Kil tagit vara på. Så sent som igår kväll skrev det senaste nytillskottet på kontraktspappren. Robin Hagman ansluter till truppen efter att ha känt på omgivningarna, gänget och bollen under några veckors tid. Igår signade han ett lukrativt kontrakt och får Hallskogsvallen som sitt andra hem på obestämd framtid. Robin kommer senast från Yxhult men är fostrad i Laxå. Han är också känd som en entertainer och med största sannolikhet kommer han att bjuda på både en och två godbitar även på planen den här säsongen. Han har sett stark och tuff ut på träningarna. Precis den varan vi så väl behöver både på match och träning. Under gårdagskvällens träning hann han även visa prov på andra kvaliteter när han klev in i veteranlaget och dominerade stort i smålagsspelet. Kanske var det det faktum att han där blev allsvensk mästare två säsonger i rad som gjorde att Kils ledning accepterade kontraktsvillkoren?

Förra veckan gjorde Kil även klart med ytterligare en lirare från Mellringe/Eker när Mattias Granhällen plitade dit sin autograf. Truppen är numera lika bred som Manne är lång. Det bådar gott för våra båda lag!

Inga kommentarer: