Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

17 april 2009

Östansjö firade också påskledigt på sin senaste träningsmatch

Imorgon står Östansjö för motståndet och man kan nog säga att läget efter påskfirandet är ungefär detsamma hos dem som hos oss. På skärtorsdagen ställde de ut skorna när Fjugesta kom på besök. Det blev 1-4 i baken och enligt rapporterna hade påskfirandet redan börjat. Kil gjorde väl något liknande när vi intog grusplanen i Marieberg. Med andra ord är det två lag som rimligtvis är lite revanschsugna efter sina senaste matcher. I övrigt har Östansjö gett såväl Lillån som Skyllberg på nöten. FK Örebro klarade man oavgjort mot och i Fastighetsbyrån Cup blev det torsk mot Lindesberg FK. Gott och blandat med andra ord.

Man kan också av hemsidan utläsa att Östansjö spelar med ett 4-3-3-system. Möter vi det med ett brett mittfält kan det nog skapas en och annan yta för oss.

Inga kommentarer: