Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

23 april 2009

Bloggen tippar kvällens allsvenska matcher

Det finns många intressanta spelkombinationer i kvällens allsvenska omgång. Här följer bloggens egenhändigt ihopknåpade tipstecken. Grundade på läget i lagen, i tabellen och vad som hittills presterats på planen. Vad tros om följande?

Gefle - GAIS (1)
GAIS har gjort näst flest mål i serien, nio stycken på fyra matcher. Men det är å andra sidan bara ÖIS och Djurgården som släppt in fler. Gefle har spelat stabilt så här långt och hemma är de inte roliga att tas med. En ganska säker etta.

Helsingborg - Halmstad (1)
Helsingborg är tillbaka på hemmaplan. På riktigt gräs. Utan störande bloggare eller plastgräs. Revanschlusten lär spruta ur öronen och då har Halmstad, som börjat tvehågset, inget att sätta emot. Stensäker etta.

Örebro - Kalmar (1)
Alla känner till Örebros formkurva. Även Kalmars inledning är ganska omskriven och ikväll är inte kvällen för att trendbyten. Örebro fortsätter att prestera och Kalmars kräftgång håller också i sig. Ytterligare en etta att plita dit.

Örgryte - AIK (1)
Här kommer kvällens överraskning. AIK har börjat bra. ÖIS har börjat uselt. Och med såväl Allbäck som Santos utanför laget ikväll så ser det förstås inte ljust ut. Men då åker blåstället på och ÖIS tar sin första seger. Risk dock för ett X.

Hammarby - IFK Göteborg (X)
Hammarby sliter på och är svåra att möta på Söderstadion. Göteborgs unga gäng har varit upp och ner i öppningen av säsongen. Här inkasseras en poäng vardera.

Någon som har synpunkter? En femling på Svenska Spel ger 76 gånger pengarna. Det är väl inte så pjåkigt?

3 kommentarer:

Emanuel sa...

det blev inte många rätt...

RonaldoRobban sa...

jag drog in en 2 på halmstad och en 1 på ösk , pluys lite till ;) utdelning? 40.95 för en tia , alla matcher gick in :D

jOhan sa...

Ett av fem är inte fy skam...