Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

08 april 2009

Mariebergs IK på Annandag påsk

På annandag påsk är det dags för ny träningsmatch och det är division 6-gänget Mariebergs IK som står för motståndet. En snabb koll på deras finfina hemsida ger vid hand att de spelat fem träningsmatcher hittills i år (inkl Föreningsbanken Cup) och har inkasserat fyra klara förluster och en oavgjord batalj mot Eker. Med andra ord finns goda möjligheter att kanske bättra på vårt träningsmatchfacit i påsk!

Om nu inte deras senaste nyförvärv – Lars Larsen och Anders Karlsson – väljer att debutera mot oss. Det kan göra det hela lite krångligare kanske. I och för sig framgår inte av hemsidan om de är helt klara för klubben, eller om de bara känner sig för. Å andra sidan vet ju alla hur seg herr Larsen var sista säsongen i ÖSK och han har ju blivit ännu äldre sen dess. Å tredje sidan kanske hans grymma spelförståelse räcker ganska långt på den här nivån. Å fjärde sidan så offentliggjordes nyförvärven den 1 april. ;)

Inga kommentarer: