Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

06 februari 2010

Tagga upp!

It´s the final countdown... TNT... Looking for freedom... Sunday bloody sunday... Gräver guld i USA... It´s raining men... Ja låtarna är många som spelats genom Kil-högtalarna under årens lopp. Allt för att få igång spelarna inför vad som komma skall. Precis som föregående år så kommer vi även i år att värma upp till och finna den där sista taggningen med hjälp av musik. Både i omklädningsrummet och under uppvärmningen. Frågan är bara:
- Vad ska vi lyssna på i år?
Tränarduon har beslutat att ha med några av sina favorit låtar men tänker även låta spelarna få vara med och bestämma om vad som ska spelas ur monsteranläggningen. Så ta här chansen att lämna bidrag och att rösta på vilken/vilka låtar som DU vill lyssna på innan match. Både i omklädningsrummet och under uppvärmningen. Lämna en kommentar!


3 kommentarer:

Matte sa...

Its a fight - Three 6 Mafia
Remember The Namen - Fort minor
Minus Celsius - Backyard Babies

Där har ni tre klockrena uppvärmning/upptaggningslåtar :)

Matte sa...

oj remember the name såklart :)

John sa...

"Adelitas way - Invincible" är ju en låt som borde kunna sammanfatta våran kommande säsong skapligt bra:P