Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

01 februari 2010

Sov Gott!

För det kommer nog de flesta av de 26 tränande kilspelarna att göra under kvällen efter dagens "gryma" träningspass. När andra lag är ute med löparskor eller springer på grusplaner i snöregn, tränar Kil inne i värmen med styrka och spinning - STORT!

Träningen började med klassisk joggning som uppvärmning. Efter det körde vi "ringstyrketräning" där vi höll varandra i en ring och gjorde styrkeövningar. Jobbigt, annorlunda och sammansvetsande. Efter det var det cirkelträning med tema styrka. 30 sek gånger två set med 13 övningar. Något som gjorde de flesta aningen möra... Som vanligt avslutade vi med lite kul på slutet. Dagens kul var spinning. Hårt jobb för samtliga i 6 minuter - that´s it. Kan lova att det var betydligt tuffare än vad det låter.

Idag höjdes "tuffhets-ribban" ytterligare och de flesta i Kil bör vara bra nertränade nu. Vilket passar bra då det är konstgräs imorgon. Sen en lång behövlig vila fram till söndagens träningspass på Behrn.

Så här kan det se ut framför soffan hos många ikväll!

Go Kil Go!

Inga kommentarer: