Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

03 februari 2010

Svarta listan!?

De flesta av oss spelare med stil brukar sköta sig både på och utanför plan och därför har vi i klubben inte haft några straff eller liknande för att slippa dessa. Även om några kan bli bättre på att meddela om man inte kan närvara på träningen så ska ni i stort sett ha beröm (nästan alla). Men kanske har vi gjort fel och att allt kan bli bättre?

I Axberg har man valt ett system för att få organisationen att fungera. Nedanstående är hämtat från deras hemsida:

Har du dragit på dig en varning eller kanske en utvisning för snack eller annat olämpligt uppträdande? Ja i så fall står du med på denna sida där AIF listar sina busar som dragit på sig - och ännu inte betalt sina skulder -varningar och utvisningar för olämpligt uppträdande. Pengarna går till framtida aktiviteter som hålls vid sidan av fotbollen.
- Om man ej kan träna, hör av er till Tränaren minst en timme innan träningen ska börja annars kostar det 20 kr.
-Kommer för sent till träning, och ej meddelat detta = 20 kr
-Inte har rätt träningskläder på dig vid träning = 20 kr
-Onödiga varningar = 50 kr (enväldiga domare)
-Onödiga utvisningar = 100 kr (enväldiga domare)
-Mobil som ringer vid samlingar och under match = 20 kr
Vårda vårt språk på träningar och match. Hur märkligt det än må låta så ser ungdomarna i klubben upp till oss. Kom ihåg att vi representerar klubben vid samlingar, träningar och matcher. Vi tackar följande busar för deras kommande ekonomiska stöd!

Kanske något för oss i Kil att ta efter?

3 kommentarer:

Magnus sa...

Tror inte det va...:)
Verkar rätt överspänt.

Flack sa...

Vi lörde nästan exakt samma stuk i Nora för några år sedan, allt utom det med kläder plus att det var tårta till laget för snackvarning, och det var faktiskt klockrent.
Blev bra struktur, alla visste vad som gällde.
Överspänt? - Ja lite. Men ändå inte helt dumt.

John sa...

Sålänge som det är ok att sparka bort bollen när vi leder med 2-1 i 89:onde minuten utan att få betala så är det ok. Håller med om att klädkoden känns lite väl, dom kläderna skulle lukta riktigt illa efter ett tag om man inte tvättar oftare än en annan:)