Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

17 februari 2010

Basket är en annan sport


Basket är en sport som sågas av vissa eftersom ingen kroppskontakt är tillåten. En sport som kan anses vara lite "frökenaktig". När det gäller streetbasket one-on-one (en mot en) är det dock något helt annat. Ett spel med tufft tempo och hårda närkampsdueller där god spänst, snabbhet och hårdhet är helt avgörande egenskaper för framgång. Alltså inte helt olikt vår sport fotboll. I dag antog f.d tränare Bergman en utmaning av en kaxig coach Wickström i just one-on-one street. Matchen var tuff, hård och mycket krävande...för en av kombatanterna. Vem som avgick med segern? Fråga Coach Wickström...

2 kommentarer:

Daniel sa...

Jag citerar Selläne efter OS finalen i hockey 2006.
- No comments!

jOhan sa...

Jag gissar på 1-0 i slutresultat. Ett flaxskott från precis under korgen som resulterade någonstans mitt i matchen. Sen blåstes den sönder av en alltför petig domare. Eller?