Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

22 februari 2010

Härmar SVT Kil?


Bild: Aftonbladet

Floskeltoppar har det funnits ganska länge nu men det är inte så många klubbar runt om i landet som har sin egen "veckans citat" kolumn på sin hemsida. Detta är en koncept som Kil nu kört i över (!!) ett år, stort. Nu verkar det som att detta spridit sig då det ryktas att SVT gör en egen OS citat lista. En lista som tydligen ska offentliggöras direkt efter OS. Enligt källor från SVT verkar det inte helt otippat som att Mr Ferry ska leda stort med antalet citat på listan. Eller vad sägs om följande:

”Man måste sjunga. Man kan ju inte stå där som fotbollslandslaget.” Om att han så gärna sjöng med i nationalsången på medaljpodiet i Whistler.

”För mig får det gärna bli dödsstraff eller alla fall en upprepad pungspark för alla dopningsbrott.” Apropå de 30 aktiva som stoppades från att tävla på OS.

Vi har ännu inte några bevis på att SVT fått idéen från Kil eller om de kommit på idéen själva, men det vore inte omöjligt med tanke på att vi har mer än 60 besökare per dag...

Inga kommentarer: