Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

11 mars 2010

Vivalla grus



Känner du igen Vivalla grusplan på bilden? Om inte så är det inte så konstigt. Det är nämligen inte Vivalla grus, det är Trängens grusplan. Varför har redaktionen då tagit en bild på Trängen? Jo för när laget (taggade till tusen) kom ner till Vivalla grus var det kolsvart. Tydligen så har kommunen återigen stängt av plan. Denna gång utan att meddela oss. Så där stod vi. Som tur var hade tränarna viktiga kontakter som gjorde att vi kunde träna ett pass på Trängen istället. Trängens plan var hård men under omständigheterna ok. När hela laget dessutom grävt fram ett mål i meterhög snö så gick det faktiskt bra att spela. Synd bara att vi är 49 st på lilla plan men "bara" 16 på gruset, för att citera en av spelarna.

Vi hoppas nu att allt strul för i år ska vara slut. Vi kan inte ha mycket mer otur... Men allt som knakat kommer att göra oss starkare i år och vi går med säkerhet mot en spännande säsong!


Materialet var det i alla fall inget strul med.

Inga kommentarer: