Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

09 mars 2010

Rantzows rustar upp

Rantzows som är en av några leverantörer av fotbollsmål har nu startat en ny målburskollektion inför kommande säsong. Det är det så kallade Kil-målet. Det är ett mål som förhoppningsvis alla motståndarklubbar köper in, annars kommer det att få laga mycket nät kommande säsong. Nyheten om att Kil är glödheta och att de nu tränar för fullt har lett till att tillverkarna nu hamnat i en knivig situation då de måste komma fram med ett mål som klarar trycket, därav anledningen till massproduktionen. För i år är det inte bara David och Anders utan även en hel drös med nya, hungriga kil spelare med sikte på mål. Som kommer att göra allt för att få bollen i nät-maskorna. Vi har lyckat komma över bilder på de första exemplaren av målburarna. Frågan är:
- Kommer de klara trycket?


Kil-målet

3 kommentarer:

Marklund sa...

Jag gör faktiskt ett mål per säsong också. Det är inte bara david som gör dom!

Olle sa...

Nej, just det. Om man räknar med mig också från förra året så är målskörden faktiskt två mål! Det betyder två mindre för David.

Daniel sa...

Det var ju just det jag menade. Att vi har många målfarliga i laget nu. Givetvis är du inräknad bland denna unika skara Marklund! :)