Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

30 mars 2010

Kil - Det skottande laget



Klockan 10.30 den 29 Mars 2010 stegade fyra tappra Kil-spelare ut på Hallskogsvallen för en dag full av snöskottning. Det visade sig väldigt snabbt att några av dem fått värdefulla tips av Lekblom då de genast tog till den patenterade "vägarbetar-metoden". Där tre står och tittar och en jobbar...

Anton, Matte och Robin i "full" gång.

I början var det slitigt och det kändes som en omöjlighet och få bort den tre decimeter tjocka och genomsura snön. Som tur var så lättade det lite efter fikat.



För då kom Andreas, Yim och solen! Tyvärr så stannade inte solen så länge, och inte Yim heller visade det sig. För Yim han har kontakter, kontakter med maskiner. Efter ca 2 minuters skottande efter fikat så började telefonnätet i Kil att gå varmt, och det dröjde egentligen inte mycket längre till innan det stod en snöslunga på vallen. Och efter ett tag en till, och efter ytterligare ett tag en fyrhjuling... Nu var vi två som skottade och fyra som arbetade med att få igång maskinerna. Sen blev det deg (pizza) från Edessa.



Efter den välförtjänade pizzan så började man att få igång alla maskiner. Då droppade det även in fler spelare. Först John, sen Fredrik Elving, David och sist Micke A. Tillsammans skottade vi, drog snöslungor och pratade, och pratade, och pratade.



Tillslut fick vi i alla fall se det, GRÄSET!

Klockan 17.30 då "gav vi upp" och drog hem. Efter sju timmar såg det då ut såhär:



Tack vare vår korrespondent Anton Calmerfalk kommer vi att varannan dag får se en bild på bloggen från vår kära Hallskogsvall. På så sätt kan vi se hur gräset växer fram, till en förhoppningsvis skön säsong.

2 kommentarer:

Anton sa...

vi slet hårt ;)

Olle sa...

Var har ni skottat? Jag ser bara en massa fotspår.