Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

28 augusti 2010

Tränarkonferens


Idag var tränarduon i Kil och analyserade och hittade inspiration på Behrn Arena. Precis som i torsdags fick de se en mycket underhållande fotbollsmatch. Frågan var nästa om ÖSK spanade på Kils match i torsdags? Nu kanske vi inte ska jämföra oss med en allsvensk förening, (som slog serieledarna idag) men sanningen är faktiskt den att om man jämför de båda första halvlekarna så finner man likheter. Både ÖSK och Kil spelar runt bollen fantastiskt bra, ligger rätt i pressen, är aggressivast och får två mål bortdömda... Sen finns det givetvis också skillnader. Hur som helst så var det en bra match idag (och en i torsdags), kanske den bästa ÖSK levererat på flera år? Detta var även en match som gav inspiration till tränarduon som hade med sig anteckningsblocket. Frågan är om vi kan finna något från denna match redan på tisdag?

Men det var inte bara tränarduon som var på dagens allsvenska match i Örebro. Även Roman "Solskjaer" Safi fanns i publiken. Tillsammans med lokala kändisar inom örebro fotbollen. Spännande att se vad det ger för effekt på lokal-serierna?

Väl mött i veckan, för underhållande träningar och spännande matcher!

Inga kommentarer: