Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

04 augusti 2010

Tränarchef (sportchef) intervju 3

Vi fortsätter med lokalkändisarna när det gäller konkurrenternas intervjuer. Även om denna profil är mer känd på plan än utanför, och då klädd i svart. Nu har den svarta dräkten byts ut mot en blå. I form av sportchef i Axberg. Bloggen presenterar Johan Ivhall, som givit spännande svar på våra frågor.



Några snabba:


Namn: Johan Ivhall

Nuvarande uppdrag: Tränare/Sportchef Axbergs IF

Tidigare meriter: Div 2 spelare i Karlslunds IF HFK & BK Forward.

Favorit lag: Tottenham Spurs

Favorit spelare: Luka Modric


De lite längre frågorna:

  1. Ni ligger i mitten av tabellen efter våren. Känns det som ett ok resultat än så länge?
    Jo det känns helt okej! Målet var och är topp 5, så det lever ju än så länge. Sedan tycker jag att vi har sumpat en del poäng i slutet av några matcher, orutin kanske? Men tror att vi ta en bra med poäng nu under hösten. Bara att vi kör på så kommer resultaten med.

  1. Vilka lag i serien har överraskat (positivt/negativt) mest hittills, tycker du?
    Positivit måste jag nog säga Närkes Kil och Real Örebro. Trodde inte att det skulle ligga i topp av serien innan säsongen starta. Men båda lagen har gjort det bra efter sina resurser. Negativt måste jag säga FK Örebro det trodde jag inte på samt Frövi IK.

  1. Hur ser tankegångarna ut inför hösten? Både för er och om vad du tror om de andra lagen.
    Jo för är det att ta poäng så vi kan nå vårat mål i år som sagt är topp 5. Men tror att vi kan ta en del poäng som kan göra att det ställs till i toppen nu i slutet. Annars måste jag nog säga att Assyriska kommer ta hem seriesegern. Tror också att Eker kan eventuellt nå en kvalplats. Men tror att i början nu av augusti kan i stort sett avgöra vilka som kommer göra upp om de två främsta platserna. Då alla "topp lag" möter varandra.


Gissningarna:

  1. Vem tror du vinner skytteligan? Daniel Hillver Garphyttans IF

  2. Vilket lag vinner serien? Assyriska FF

  3. Någon spelare du sett i serien som du tror på i framtiden? Måste utveckla frågan, tror att Ibbe i Assyriska kan utvecklas som en bra sportchef från nu tills slutet av hans nya karriär. Annars är det Kevin Lindström i Adolfsberg som kan nå längst av talangerna i Div 5 Norra.


Den sista och klassiska frågan som alla ”kil-intervjuoffer” får:

Tittar du på damfotboll, för fotbollen alltså? Nej! De har bättre saker att göra.


Vi tackar Johan för spännande och intressanta svar. Vi önskar Axberg lycka till i serien (förutom mot oss) och med att nå sina mål.


Inga kommentarer: