Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

02 augusti 2010

Krille har hittat hem

Låt dig inte luras av tatueringar, tröjor och annat tjafs. Idag kom sanningen fram, sanningen om vilket lag som Krille egentligen håller närmast om hjärtat. Så här gick det till:

Bevismaterial 1: Efter träningen satt några av oss "sega gubbar" kvar i omklädningsrummet och snackade skit. Då, utan att tänka på det sa Krille att Liverpool är ju riktigt roliga... Han menade att med Hodgson som tränare och Torres i anfall så är de ju bra. Ett tydligt bevis alltså!?

Mannen som fått Krille att börja hålla på Liverpool?


Bevismaterial 2: Idag hade Krille en Man U handduk med sig i duschen. I detta bevis finns två tydliga tecken på att allt inte riktigt är som det ska med "United fanset". För det första så såg det ut som att handduken aldrig varit använd. Vilket kan innebära att han inte vill använda den eftersom han skäms? För det andra så torkade han sig extra mycket där bak, kan han vilja "skita" ner klubbmärket?

Ren eller smutsig?


Bevismaterial 3: Förut har man trott att han försökt likna Vidic. Men frågan är om han inte mer och mer försöker likna Daniel Agger?


Renrakad på huvud, precis som Krille. Eller precis som Agger?

Bevismaterial 4: Det ultimata beviset! Det sägs ju att en bild säger mer än 1000 ord...

Sanningen ska fram! Som ni alla märker så är Krille ett riktigt Liverpool fan... Nävars, det kan finnas en möjlighet att redaktionen modifierat detta en aning. Krille sa egentligen att han hade svårt att hata Liverpool lika mycket nu eftersom de fått Roy Hodgson istället för Benitez. Handduken och Agger frisyren är rena slumpen. Däremot kan vi inte hitta något försvar till varför han har en Liverpool tröja på sig.... :)

Tur att vi gillar dig ändå Krille!

1 kommentar:

Samuel sa...

det där är bara skitsnack, krille skulle aldrig ens tänka tanken att sympatisera med ett sånt skitlag som liverpool. det är han, jag, vidic och united for evah! :D