Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

03 augusti 2010

Tränarintervju nummer 2

Han har nästan redan blivit en legend för sitt fotbollsengagemang inom Örebro fotbollen. Och även om man inte känner igen honom till utseendet, så känner nästan alla igen hans röst då han under ett par år nu varit (expert)kommentator på AIF-cupen. Vi i Kil har också lärt känna honom som motståndarcoachen i kostym, som i år lyckats få ihop Real Örebro till ett välspelande lag. Frågan är vad Pär Hoffner har för svar på redaktionens frågor?



Några snabba:

Namn: Pär Hoffner

Nuvarande uppdrag: Real Örebro

Tidigare meriter: Ungdoms ledare i Örebro SK Ungdom och BK Forward

Favorit lag: Liverpool

Favorit spelare: Gerrard


De lite längre frågorna:

1. Ni ligger med i toppen efter våren. Var detta ett överraskande resultat, eller har ni kapacitet för mer? Tycker det var ganska väntat då vi fyllt på med spelare och på positioner som behövdes så i daxläget tycker jag det ser riktigt bra ut hoppas och tror att vi har kapacitet för att vara med och kriga för en topp 2 placering när hösten är slut!

2. Vilka lag i serien har överraskat (positivt/negativt) mest hittills, tycker du? Positivt tycker jag Närkes Kil och Eker har övertyggat i serien så här långt! Negativt tycker jag FK Örebro och Frövi, tycker dom borde vara lite högre upp i tabellen med tanke på spelarmaterialet dom har!

3. Hur ser tankegångarna ut inför hösten? Både för er och om vad du tror om de andra lagen. För egen del så hoppas jag vi är med och tror dom 3 första omgångarna är viktiga för oss då vi möter Adolfsberg, Axberg och Närkes Kil! Får vi 7 poäng så skulle det kännas bra, sedan tror jag att FK Örebro klättrar i tabellen, tror att Fellingsbro eller Garphyttan kan få svårt till slut!

Gissningarna:

  1. Vem tror du vinner skytteligan? Daniel Hillver

  2. Vilket lag vinner serien? Assyriska

  3. Någon spelare du sett i serien som du tror på i framtiden? Kevin Lindström Adolfsberg IK


Den sista och klassiska frågan som alla ”kil-intervjuoffer” får:

Tittar du på damfotboll, för fotbollen alltså? Nej


Vi tackar "Hoffa" för svaren och önskar honom och Real Örebro lycka till i serien (förutom mot KSK så klart!)

Inga kommentarer: