Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

09 augusti 2010

Mer saft till Safi?

Ja, fyll förråden med all dricka in kan frambringa! För idag gjorde Kil´s senaste nyförvärv några spännande insatser. Dels skrev han på för klubben (härligt), dessutom passade han på att göra så hans lag förlorade dagens "tävlingsträning". Vilket innebär att de kommer få bjuda vinnande lag Wickström (inga höga odds på det) på dricka kommande match. Hans insats känns mycket spännande på lång sikt men negativ (för de i hans lag idag) på kort sikt :)

Även om hans bolljongleringskonster inte är de bästa... Så hoppas vi ändå att Roman med hans teknik och fart kommer att bidra till en hög konkurrens om forward/yttermittfältsplatserna. Vad vi redan vet så bidrar han positivt till att höja tempot på träningarna. Idag skrev han på och förhandlingarna med hans gamla klubb Rynninge IK är klara vilket innebär att han blir klar för klubben i början på nästa vecka.


Roman Safi, senast från Rynninge IK valde idag att skriva på för klubben.


Roman Safi tillsammans med Kil-pressen och tränare Kindgren.

Inga kommentarer: