Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

10 augusti 2010

MästarMilen - årets största utmaning i Örebro!


MÄSTARMILEN 2010

Nerikes Kils SK är stolta över att presentera årets största happening i Örebro - MästarMilen 2010! Nu får du chansen att utmana resten av Örebro och visa vilka som verkligen är bäst. Samla ihop ditt dreamteam (3-5 personer) och anmäl laget direkt. Sprid också det här till varenda kotte ni känner! Evenemanget finns med på Facebook också och där är det ju piece of cake att sprida det vidare till nära och kära. Se till exempel till att era päron tar med sig ett par kompisar och anmäler sig. Dina polare bör också ha ett lag, så klart. Sätt igång och bjud in bara!


VAR?

Karlslund, start vid Risbergska skolans grusplan.


NÄR?

Lördagen den 4 september, enligt startlista. Första start ca 08.00.


HUR?

Utmed en ca 9 km lång, naturskön vandring får laget fem spännande, kluriga och intressanta utmaningar att lösa på bästa sätt. Utöver utmaningarna är även en tipspromenad ett delmoment i tävlingen. Resultaten genererar poäng som läggs samman till en slutsumma och självklart en slutgiltig placering. Vinnaren kan titulera sig Champion i ett helt år framöver!


ANMÄLAN

Anmäl laget på mastarmilen@nerikeskil.se eller ring till Magnus Bergman på 0707-31 12 38. Anmäl ditt lag senast 1 sept. Anmälningsavgiften är 100 kr/person och betalas vid starten.


ÖVRIGT

En eldstad kommer att hållas igång under hela dagen och det går fint att ta med eget att grilla, eller köpa på plats. Även drop in-start kommer att vara möjligt, efter att alla föranmälda lag startat. Antalet lag är dock begränsat till 100 st.


Arrangör är Nerikes Kils SK.

Inga kommentarer: