Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

19 maj 2010

Tipspanelen

En spännande omgång i div 5 Norra på torsdag väntar. Det är flera lag som har viktiga matcher och viktiga poäng att ta för att hänga med i toppen eller för att inte halka efter. Redaktionen har studerat lagens form och prestationer och kommit fram till följande tips på omgången:

Frövi IK - Adolfsbergs IK 3-2
Frövi åkte på en tung förlust i måndags och kommer att vara rejält revanschsugna. Visserligen gjorde Adolfsberg det samma men med tanke på att några spelare kommer att behövas till AIK´s div 3 lag så tror vi inte att de har en tillräckligt stark trupp för att kunna norpa en poäng på Fröjevi.

Garphyttans IF - IF Eker 2-0
Garphyttan har återigen fått en bra start på säsongen. Ingen trodde direkt på dem innan men precis som föregående år så visar de att de är beredda att kriga och de kommer på så sätt att ta flera poäng. Eker som har fått en tung start på säsongen kommer nog tyvärr inte att få det lättare här. Eker som egentligen har ett bra lag och som skulle kunna ha alla chanser att vinna över Garphyttan kommer (enligt oss) att åka dit pga en för stor brist på självförtroende.

FK Örebro - Real Örebro 2-1
Dagens skräll. Det måste lossna för FK någon gång och varför inte mot Real som som kanske blivit för stöddiga nu? FK kommer att lyfta sig från sista platsen och det är läge nu.

Nerikes Kil - Axberg 2-0
Det kommer att bli en tuff och jämn seriefinal på Hallskogsvallen. Egentltigen kan det gå hur som helst men vi tror ändå att det är Kil som kommer att ta hem poängen med tanke på deras tunga anfallsspel. Vi räknar med en tung kamp på mitten och vinnarna där kommer förmodligen lägga grunden till en seger.

Håller ni med om tipset, eller vågar ni sätta emot? Tyck till.

3 kommentarer:

Glidaren sa...

Ja du Daniel!
Tipset ser väl gannska bra ut. Fast tror mer på Kryss i Frövi-Adolfsberg kanske 1-1 eller 2-2...

Sedan i den sista matchen på tipset
Närkes Kil-Axberg kommer sluta med seger för Axberg. Slutresultat 1-3 kanske även 1-4...

John sa...

Hoppsan Glidaren, tror att du blandade hop siffrorna lite :P

Daniel sa...

Resultaten gick ju inte riktigt in. Inte heller alla poäng tyvärr. Men får trösta mig med Kil segern... :)