Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

15 maj 2010

Hallskogsvallen, en vanlig kväll i Maj

Precis när mörkret börjat lägga sig över Vallen en vacker kväll i mitten av maj, då bestämde sig spelrrådet i Kil sig för att det var dags för fest. En fest som man för alltid kommer att minnas som huvudsalladens huvudfest!


Hallskogsvallen by night


Kvällens förrätt, fantastiskt upplagd i formar av aluminium liknande material...


Grabbarna äter förrätt och väntar på att grillen ska komma igång.


Manne fick stå vid sidan då det var marklund som var dagens grillvärd.


Alla litade inte på Marklunds grillkonster så de tog med sitt eget kött.


Dagens huvudgäst: Huvudsalladen. Från och med nu är det ingen riktig fest om inte huvudsalladen är med!


Återigen hamnar huvudsalladen i fokus. Denna gång som garnering till fikat. Detta tack vare Johns fantastiska känsla för färger och nyanser. Här bjuder en stolt John herr Gunningberg att smaka på hans kreation. Gunningberg som för kvällen är iförd fluga. Han tillsammans med Skåne utgör kvällens stiligaste par. Men inte så konstigt, vi spelar ju i laget med stil!


John som inte bara visar att han är en fena på det estetiska. Här visar han Tobbe att han också är en mycket varm och känslosam person :) John, en riktig macho-man!


Kvällen sista bild. Grabbarna börjar bli aningen slitna. Detta efter några tuffa matcher i pingis och poker. Men oavsett hur trötta de är. Stilliga är de alltid!

Tack spelarrådet för en riktigt trevlig kväll. En kväll som förhoppningsvis kommer att leda till stora framgångar. Tack också ni 20 spelare som kom dit och visade den där härliga Kil andan!

Inga kommentarer: