Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

02 maj 2010

Premiären är avklarad, säsongen är igång



Det blev en poäng för Kil i premiären hemma mot Frövi IK. Kil spelar en helt ok match även om det där riktiga "Kil-flytet" inte infann sig. Frövi tog en tidig ledningen vilket skakade om Kil-spelarna en aning, men när man väl samlade sig så var man det bättre laget matchen igenom. Frövi lyckades komma till några farliga avslut men det var Kil som höll i taktpinnen. Kil gör ett kvitteringsmål genom Flacken till slutresultatet 1-1.


Ledarstaben står och njuter i solen.


18.45 blåser äntligen domaren igång denna säsong. Kil-spelarna är redo vid bollen.


Dagens anfallspar Krossler och David. Båda skulle komma till ett par farliga lägen under matchen, utan att få något direkt solklart läge.


David vid frisparken.


Här trycker Kil-anfallet på. Tyvär resulterar läget inte i något mål, denna gång...


Innermittfältet, i en av kvällens hårda dueller om bollen.


Tobbe och Dan hittade ett fint samarbete under kvällen. Ett av dessa resulterar i ett fint inlägg av Tobbe. Tyvärr lyckades ingen Kil-spelare få en tå på bollen denna gång.


Tillslut lyckas äntligen Kil få in ett mål. Denna gång genom Dan som får en kalas träff på bollen, rakt upp i nättaket.


Publiken gick mellan hopp och förtvivlan i den spännande matchen. Ett 60-tal personer var det som hittat till den natursköna Vallen.


Inga kommentarer: