Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

31 maj 2010

Nerikes Kul hakar på trenden!

Efter tre inställda matcher var det så äntligen dags för säsongspremiär. Det sägs att serien skjutits på framtiden för att inte krocka med Allsvenskan. Det märktes också på läktarna där det fanns en hel drös hängivna fans denna fantastiska sommarkväll! På bana 5 på Rosta Gärde blåstes säsongen igång kl 20.00 ikväll. Och snacka om att palla för trycket. Lagets stora stjärna Per "San Siro" Lindgren var enormt uppskriven inför matchen och det var nog en och annan som trodde att han inte skulle palla för trycket. Men oj vad han dominerade! När den excellente domaren blåste i pipan för halvtidsvila så var San Siro noterad i målprotokollet inte mindre än 3 (tre, tres, three) gånger! Ställningen? 4-0. I halvtid. Bra start? Jodå, helt okej. Men ändå ville Ägaren styra upp ett och annat i vilan.

I andra halvlek blev vissa saker bättre och andra sämre. Det sämre var väl att vi till slut släppte in ett par baljor. Men givetvis gjorde vi ett par också. Domare Almqvist slog till två gånger (ena gången redan i första halvlek) och även Ägar-Olle nätade med en hyperkänslig nickskarv.

Det var en säker seger på många sätt. Vid sidan om San Siros totala dominans i det offensiva straffområdet måste också nämnas vår bollmotare StorePer! Han var smått fantastisk han också och skötte både målvakts-, mittbacks- och ytterbackspositionerna stundtals. Med framgång!

Slutresultatet skrevs till 6-2 och även i Korpfotbollen har alltså Kil börjat bra!

2 kommentarer:

Daniel sa...

Härligt att ni hakar på trenden. Nästa match blir ett måste att följa!

jOhan sa...

Imorgon, onsdag, kl 19.15, Rosta Gärde. Nerikes Kul-FC Västra Mark!