Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

04 augusti 2009

Kenyaner på träningen

Andra träningsveckan är i full gång efter sommaruppehållet och grabbarna i laget visar många fina intensioner. På träningen igår var det fokus på bollbehandling, kondition och "på tårna i matchspelsträning". Träningen började med olika passningsspel i grupper om tre och tre. Sen kom den obligatoriska kvadraten där junior Robin var den som lyckades få bollen mellan sina ben, det kan bli så att det kommer att uppmärksammas på träningen ikväll...
Efter uppvärmningen blev det spel. Vi började med kort plan med 4 mot 4 för att sedan öka till lite större plan med 8 mot 8. Det första spelet gick ut på att alltid vara på tå samt att våga ta avslut. Det andra spelet var mer matchlikt men även det gick ut på att hålla igång fötterna.
Efter spelet delades truppen upp mellan de som tränat alla träingar förra veckan och de som inte gjort det. De som tränat fick göra upp i en prestigeladdad strafftävling medan de andra fick förbättra konditionen. Det var då de tre kenyanerna trädde fram. De som tränat hela förra veckan men som ändå kände att det alltid är bra med lite extra träning, STORT. Efter träningen var många trötta vilket var kul att se då många kämpat väl. Vi fick även se David och Anders som vinnare i strafftävlingen (efter att Daniel åkt ut på ett Beppe Signiori försök).
Vi syns ikväll killar!


De tre kenyanerna. (Från vänster: Anton C, Olle och Manne)

2 kommentarer:

Olle sa...

Nr. 514 är ju faktiskt lik dig Anton :)

Daniel sa...

Det är ju ni på bilden så jag tycker att alla är lika...