Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

06 augusti 2009

Internmatch

Planen var nyklippt och kritad, solen sken och det fanns dricka och banan efter matchen. Allt var upplagt för en rejäl drabbning. Precis som inför en stormatch så togs ett par stiliga lagfoton som kommer att hängas upp på väggen i klubbstugan. Även lite publik hade hittat till vallen för att få underhållas. Det var blått mot orange och det var alla mot domaren... (idag målvakts Andreas). 2 * 30 min avspelades med till början ett riktigt bra tempo. Båda lagen ville spela och det bjöds på fina varianter från båda håll. Det blev ett rent ställningsspel i första vilket gjorde att det stod 0-0 efter 30 min. I andra avtog tempot och det bjöds på mer individuella misstag vilket var en av faktorerna till att orange kunde gå segrande ur matchen med 3-0.
Alla ska vara nöjda över sin insats och tränarna har fått några intressanta svar inför seriestarterna. Kul att Lasse Hjalmarsson var nere och kände på grabbarna i kil. Han visade att det än finns mycket bra kvar att ge i den "gamla" kroppen. Men det roligaste var att alla gjorde sitt bästa och givetvis att vi hade kul under tiden, sen var det ett riktigt bra träningspass för många. Nu kör vi igång med div. 8 på söndag sen är det träningar som vanligt måndag och tisdag för att senare slå FK borta i div. 5 på torsdag. Vi syns då!

4 kommentarer:

David sa...

matchen slutade 4-0.. johnny 2 mål, david 1, anton 1.. =) hur räknade du daniel?

Daniel sa...

Det är ju en himla tur att jag är idrottslärare så att jag inte är mattelärare...

Anonym sa...

Vem var den reslige snygge mittbacken i det vinnande laget (den rödhårige)? En sån karl!!!

Daniel sa...

Magnus det är fult at skrivaom sig själv...:)