Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

21 augusti 2009

En klubblokal i världsklass

Som de flesta som var nere på Vallen igår märkte så sov Daniel över med sin klass i KSK klubbstugan. Detta gjorde att vi fick mer publik till matchen samt att vi visade upp oss för "city-ungdomarna". Betyget från dem blev:
- Fan bror, det här är ju en klubblokal i världsklass! (med Vivalla dialekt)
Kan vara roligt att tänka på när man är nere på en träning.

Allt gick bra och alla kunde sova gott även om det innebar att de sista somnade vid 5.00 på morgonen. Med som alltid så händer det ju något, tänkte delge er detta. Det första är på gränsen för att komma in i veckans citat, det lyder.
- Butiken här kan inte gå bra.
- Varför inte?
- Du vet, det är alldeles för lätt att sno... (även detta med Vivalla dialekt)

Den andra som är värt att rapportera är när vi ska grilla och kommer på att vi glömt tändvätska. Eleverna får då i uppgift att kolla om det finns lite vi kan låna. De kommer glada tillbaka med en flaska och häller på lite på grillen. Vi grillar, äter och mår bra men jag tycker att det luktar konstigt... När vi sen plockar in så får jag se att det inte är tändvätska de hällt på grillen utan det är lacknafta!!.. Som tur är så mådde alla bra idag ändå.


Inte tändvätska...

Inga kommentarer: