Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

07 april 2010

Nerikes Kul SK

Nerikes Kil är inte bara en klubb utan en livstil. Detta blir extra tydligt nu när det visar sig att KSK´s gamla hjältar från en svunnen tid åter börjar dras till klubben. Även i gamla ben spritter det när gräset börjar bli grönt. Därför representeras Kil i sommar även i korpen av nystartade laget Nerikes Kul SK. Laget består av idel KSK-legender, eller vad sägs om följande laguppställning?

  • Sir Magnus Bergman
  • #10 Per "San Siro" Lindgren
  • Tomas "Stekarn" Runnqvist
  • Christer "Dansbanssångaren"Westerdahl
  • Michael "Lungan" Boljang
  • jOhan "Driver" Andersson
  • Per "Higuita" Eriksson
  • Patrik "Tunneln" Almkvist
  • Jan "The MAN" Gustavsson
  • Olle "Ägaren" Melén
De blå-röda färgerna går aldrig ur! På något sätt känns det som att sista pusselbiten sitter på plats nu när "de gamle" har återvänt. Cirkeln är sluten. Klubben är hel igen.

9 kommentarer:

Daniel sa...

Ett skit dåligt namn men jäkligt kul. Vi kommer att följa er!

Emanuel sa...

Är det matchställ spola kröken som ni ska spela i? vor en rolig syn att se san siro och stekarn springa runt kils match ställ från 82 (sitter nog som korvskin)

jOhan sa...

Äntligen får man känna sig som en junis igen! Även om Olle och Patrik inte ens är tonåringar i jämförelse så känner jag mig ung i det här sällskapet!

Kim sa...

Är det inte Tomas "Baresi" Runnqvist? är det tänkt att det skall vara ett tajt kappa matchställ eller blir det som manne skrev spola kröken stället? Premiärmatchen?

Styrelsen sa...

Information kring Nerikes Kul kommer att dyka upp så snart det finns tillgängligt.

Olle Melén
Grundare, ägare och VD i Nerikes Kul

Emanuel sa...

vill ni ha en tränings match?
så kan vi nog ställa up...

Styrelsen sa...

Nerikes Kul är så gott som fulltränade vid det här laget, någon träningsmatch är inte aktuellt då det kan medföra skador på den befintliga truppen. Då transferfönstret nu är stängt skulle det kunna få förödande konsekvenser för läkarteamet i klubben.

Givetvis tar klubben ut ett gage för framträdandet som dessa artister utför.

fattig... sa...

vad kommer det att kosta för att få se den underhållningen?

Styrelsen sa...

Här talar vi mycket snus och bananer!