Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

19 april 2010

Bilder från matchen mot ÖSK Söder

Det blev en strålande afton på Behrn Arena för kil-spelarna igår. KSK vann över ÖSK Söder med klara 6-2. Matchreferat från matchen finns att läsa på lagets hemsida. Nedan kommer bildbevisen.

Det började så här:




Efter 1-0 ledningen så kunde Kil spela lugnt och metodiskt. Här driver Daniel upp bollen med hjälp av Yim på högerkanten.


Genomgående för hela matchen var att Kil inte släppte till något bakåt, något som frustrerade ÖSK-spelarna. Det var det hårda jobbet och det fina placeringsspelet bakåt som var grunden till segern.


Ibland gick det hårt åt.


KSK skapade många fina chanser. Denna skapades genom en perfekt genomskärare av Walid där Kenneth genom en fin löpning kommer fri. Tyvärr går bollen precis utanför, denna gång i alla fall...


Ledning med 0-2 efter första. Här gör sig Kil-spelarna redo för andra halvlek. En skönt lättsam men ändå fokuserad stämning finns i laget.




En bra fotograf hittar alltid de rätta stunderna och momenten. Så är verkligen fallet med vår klubbfotograf Carina. Sen är det ju inte alltid lätt att filma allt som händer, man måste ju hinna jubla också :)


Återigen fint försvarsarbete av Kil.


Slutresultatet skrevs till 2-6 och spelarna tackar varandra efter en väl genomförd match.


Efteråt kommer den obligatoriska och alltid så underbara vågen. Denna gång i ledning av Calmerfalk. Som stod för två identiska baljor denna eftermiddag.


Nöjda miner efteråt.


Ännu mer "glada gubbar"

Inga kommentarer: