Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

09 juni 2009

Några enstaka promille från Kakás kaka hade räckt

Igår blev brassen Kaká klar för Real Madrid och övergångssumman blev till slut futtiga 720 miljoner kronor. Frågan är väl om Kaká kan sälja lika mycket tröjor som Beckham gjorde, så att affären går ihop sig? Hur som helst. Om Närkes Kil fick 14 promille av hans övergångssumma så hade vi säkrat våra ekonomiska behov för hela säsongen 2009. Inte en spelare hade behövt punga ut med några årsavgifter och vi hade säkert kunnat lyxa med den stora konstgräsplanen några gånger under våren. Dessutom hade nog Forsman kunnat utlova nya strumpor till både hemma- och bortaställ!

Å andra sidan, 1200 kr för en hel säsong med sisådär 100 sammankomster blir ju faktiskt bara 12 spänn per tillfälle. Det spenderar de flesta troligen dagligen på chokladboll och läsk... Så, du som inte petalat ännu, det är hög tid!

Inga kommentarer: