Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

28 september 2009

"Sent skall syndaren vakna"

"Bättre sent än aldrig"
"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"
"Late bloomers"

Det finns många uttryck för det som vi i Nerikes Kil SK nu upplevt. Vi har verkligen varit riktigt starka när det som bäst behövts. Ta en titt på hur serietabellen sett ut om man bara räknat de sista fem omgångarna:

IFK Örebro 15 (+12)
Karlslund FF 11 (+8)
Nerikes Kil SK 10 (+4)
Nora/Persh. 7 (-2)
FK Örebro 6 (+4)
Garphyttan IF 6 (-9)
Felligsbro GOIF 5 (0)
Real Örebro 5 (-3)
Frövi IK 4 (0)
Lillkyrka 1 (-12)

Alltså en otrolig upphämtning i slutet av serien som också resulterade i nytt kontrakt. Detta visar på en grym urstyrka och vilja som finns i laget som ger råg i ryggen inför vår första säsong som ett etablerat div.5 -lag. Tabellen visar tydligt att Kil blir att räkna med 2010. En tabell ljuger aldrig...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis och bra jobbat !

Hälsningar från en div 6-tränare

Olle sa...

Har du sammanställt detta själv?

Magnus sa...

Ja. Coolt va? Vi har gjort en grym avslutning av serien.

Olle sa...

Något autistiskt kanske (inget fel med det).

Olle sa...

Dock ska du veta att det är imponerande och att du är mitt första val till att bli assisterande när jag blir manager i ett europeiskt storlag.

Magnus sa...

Det känns fantastiskt! Jag skulle passa som en liten tomte som går och analyserar i bakgrunden (som Tord Grip).

Olle sa...

Tänk dig mysfaktorn på Sir Bergman analyserandes och iklädd träningsoverall hela dagarna. Kanske inte skiljer sig så mycket från dagens Sir? Jag säger till när jag är reda att ta dig till andra breddgrader (Det låter nästan som en kärlekshistoria men det var för vackert för att ta bort).