Stort och smått om fotboll på Närkes spets och hela vägen ut i vida världen. Här blir det innanför skjortan på såväl nyförvärv som trotjänare i föreningen, men också rapporter från både matcher och träningar liksom resten av fotbollsvärlden. Helt enkelt en blogg för dig som gillar boll i allmänhet och Nerikes Kil i synnerhet!


besöksräknaren

27 januari 2009

Shopping Night @ Lager 157

Från tygriket – som ståtar med Borås som huvudstad – kommer det succéartade konceptet Lager 157. Det var Lager 157 som revolutionerade hela outlet-branschen när man i Gällstad smällde upp en supertrendig och snyggt inredd jättebutik med enbart outletfynd. Det var inte vad man förväntade sig när man klev in i en outlet. Snarare såg man framför sig pallar, bruna kartonger, kläder i drivor och hafsigt handskrivna prisskyltar. Hur som helst, folk vallfärdade från stora delar av Sverige och snart var butiken känd över hela landet. Numera erbjuder Lager 157 lika fräscha butiker på sex platser, varav Örebro ståtar med en. Affärsidén är enkel; "Max halva priset på ledande varumärken". Man utlovar dessutom att varje butik, varje dag har minst 100 olika, ledande varumärken tillgängliga. Räkna efter om du vill!

På torsdag erbjuder Nerikes Kil SK, tillsammans med Lager 157, på en helskön shoppingkväll i butiken. Har du lagt vantarna på en av de hett eftertraktade, svarta, flyers som spridits över staden har du möjlighet att shoppa ett par fullkomligt valfria jeans till halva priset. Det innebär alltså halva priset på ett par jeans som redan från början har ett pris som är max hälften av det ordinarie priset. Snacka om fynd! Dessutom kan du afnjuta lite gott fika, ta del av ytterligare fina erbjudanden på plats och kanske framför allt, få chansen att mingla med många av spelarna i Nerikes Kil - klubben med stil.

Lager 157
Torsdag 29 januari
Kl 19-22


Var där eller bli fyrkant.

Inga kommentarer: